Szarvasmarha oldalak külföldön > Szarvasmarha - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szarvasmarha oldalak külföldön > 5 weboldal. Kategória leírása: Szarvasmarhák tartásával, szaporításával foglalkozó külföldi, idegen nyelvű weblapok.

szarvasmarha.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Cow
Cow
http://en.wikipedia.org/wiki/Cattle

Szarvasmarha fajták kialakulása és története. Nemesített fajták. Szarvasmarha fogalom meghatározása, anatómia. A szarvasmarhák a művészetekben. Jegyzetek, ajánlások, fajnemesítés.

en.wikipedia.org
Cattle
Cattle
http://www.ansi.okstate.edu/breeds/cattle/

Különböző fajtához tartozó szarvasmarha típusok részletes felsorolása, bemutatása. Modern, tenyésztett változatok. Angol nyelvű portál.

www.ansi.okstate.edu
Rindvieh ( német )
Rindvieh ( német )
http://www.animal-life.ch/nachdenken/rindvieh.html

Egy tehén egy évben általában egy fiatal borjút hoz világra. A borjúk a kezdeti időkben nagyon kötődnek anyjukhoz, így azt nem szabad tőlük elválasztani. Németországban a tehenek és borjak védelmét szigorú rendeletek szabályozzák.

www.animal-life.ch
Szarvasmarhákról németül
Szarvasmarhákról németül
http://de.wikipedia.org/wiki/Hausrind

A szarvasmarhákat vagy egyszerűen csak marhákat húsuk, ízletes tejük miatt háziasították, később igavonó állatként is hasznosították őket. A kezdetek óta az emberek sok különböző fajtájú szarvasmarhát kereszteztek ki.

de.wikipedia.org
Crowa
Crowa
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_ras_byd%C5%82a_hodowlanego

Különböző fajtájú szarvasmarhák listája. A jól tejelő szarvasmarha fajták. Különböző típusok fajtái. Amerikai hús. Európai szarvasmarhák listája. Öt különböző típus Lengyelországban. Ajánlott szakirodalom. Referenciák. Az oldal lengyel nyelven jelenik meg.

pl.wikipedia.org
Oldal leírása
szarvasmarha.wyw.hu: Szarvasmarha katalógus. Szarvasmarha fajtákkal, tenyésztéssel, tartással foglalkozó tematikus gyűjtemény. Haszonállataink tartásának jelentos hányadát a szarvasmarha tenyésztés adja. Oldalunkon összegyűjtöttük a hasznos tudnivalókat, szarvasmarha fajtákat, tenyésztőket, korszerű tartástechnológiákat valamint érdekességeket.
Gyűjteményünkben 136 válogatott szarvasmarha témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4996