Szarvasmarkák vágása, feldolgozása > Szarvasmarha - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szarvasmarkák vágása, feldolgozása > 11 weboldal. Kategória leírása: Szarmarhákat vágó és feldolgozó üzemek, vállalkozások Magyarországon.
Szponzorált linkek
Bonafarm Csoport
http://www.bonafarm.hu/bonafarm-csoport/pick-szeged-zrt/termekek/ringa/

A Bonafarm Csoport szarvasmarha állománya több mint 4000 állatból áll. A csoportnál figyelemmel kísérik a termék útját a feldolgozástól egészen a gyártási folyamat befejezéséig.

Bonafarm Csoport
Privát Húsfeldolgozó Kft.
http://www.privathus.hu/

A magyar tulajdonban lévő cég nagy tapasztalatokkal rendelkezik. Mindig arra törekszenek hogy a beszállítókkal és a vásárlókkal korrekt, partneri viszonyt alakítsanak ki.

Privát Húsfeldolgozó Kft.
Mikofami
http://www.mikofami.hu/

A Mikofarm Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. vágási és feldolgozási feladatokat végez. A céget azzal a szándékkal alakították hogy a térség sőt Európa vezető húsfeldolgozója legyen.

Mikofami
Gorzsai Húsfeldolgozás
http://amagyartermek.hu/partner/33/

A Gorzsai Húsüzem egy családi kézben lévő családi vállalkozás amelynek fő profilja a sertés és szarmarha vágás. Késztermék előállítással is foglalkoznak.

Gorzsai Húsfeldolgozás
Imki-Food Kft.
http://www.imki-food.hu/

Az Imki-Food Kft. biharnagybajomi üzemében szarvasmarhák és sertések vágását végzik. A cég termékei megfelelnek a szigorú Európai Uniós elvárásoknak is.

Imki-Food Kft.
Hunnia Húsipari Kft.
http://www.huninfo.hu/hirdet/11hus.htm

A Hunnia Húsipari Kft. sertés és marhahúsokat készít elő a megrendelők részére.

Hunnia Húsipari Kft.
Szomor Ökofarm
http://szomordezso.eu/

A Szomor Ökofarmon 2010-ben kezdődött el a magyar szürkemarhák feldolgozása. A húsból főleg jó minőségű szalámi készül.

Szomor Ökofarm
Fejes és társa vágóhíd
http://www.fejesvagohid.hu/fejesvagohid.html

A Fejes és Társa Kft. 1992-ben nőtte ki magát önálló, független vállalkozássá. Akkor még bérelték a vágóhidat, ma sajáttal rendelkeznek. A cég szarvasmarhák, kecskék és juhok vágásával foglalkozik.

Fejes és társa vágóhíd
Kunság Kft.
http://www.kunsagkft.hu/

A Kunság Kft. fő profilja a feldolgozás. Élő marhák és borjúk vágását végzik. Emellett negyedelt marhát, hasított borjút és egyéb melléktermékeket állítanak elő. A negyedelt marhákat fejlett nyugati országokban is értékesítik.

Kunság Kft.
Delikátes vágóhíd és hüsfeldolgozás
http://www.klanicadelikates.rs/Vagohid_es_Nagykereskedelem

A vágóhídon naponta 60 darab sertés és 10 darab szarvasmarhavágására nyílik mód. A cég Szerbia egész területén forgalmazza termékeit és azt tervezik hogy a kisebb településeken is jelen lesznek szolgáltatásaikkal.

Delikátes vágóhíd és hüsfeldolgozás
Vágóhíd
http://budapestcity.uw.hu/03-muemlekek/09/Vagohid/index-hu.htm

A budapesti közvágóhíd napjainkban már műemléknek számít hiszen még a 19. században építették. Akkoriban a járványok miatt a magánvágóhidakat megszüntették és új, az egészségügyi szabályoknak jobban megfelelő vágóhidat építettek az igények kielégítésére.

Vágóhíd
Hirdetések
Oldal leírása
szarvasmarha.wyw.hu: Szarvasmarha katalógus. Szarvasmarha fajtákkal, tenyésztéssel, tartással foglalkozó tematikus gyűjtemény. Haszonállataink tartásának jelentos hányadát a szarvasmarha tenyésztés adja. Oldalunkon összegyűjtöttük a hasznos tudnivalókat, szarvasmarha fajtákat, tenyésztőket, korszerű tartástechnológiákat valamint érdekességeket.
Gyűjteményünkben 136 válogatott szarvasmarha témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 5167