Szövetség, egyesület, szervezet > Szarvasmarha - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szövetség, egyesület, szervezet > 6 weboldal. Kategória leírása: Szarvasmarhák életével foglalkozó szakmai és civil jellegű szövetségek, szervezetek weblapjai.
Szponzorált linkek
Limousin tenyésztők Egyesülete
http://www.limousin.hu/

Az Egyesület a hazai limousin és a blonde d' aquitaine fajtájú húsmarha tenyésztésének összefogására alakult meg. A tenyésztési programunkat az alapszabályban megfogalmazott alapvető törekvéseinkkel, a nemzetközi tenyésztő szervezeteknek a tenyésztés fejlesztésére irányuló célkitűzéseivel és a hazai állattenyésztés szervezésének és irányításának korszerűsítését szolgáló irányelvekkel összhangban kívánjuk megvalósítani. A tenyésztési programunk alapvető célja a magyarországi limousin és blonde d' aquitaine populáció tenyész és haszonértékének folyamatos javítására irányuló nemesítő munka elemeinek meghatározása és olyan rendszerbe foglalása, amely a nemzetközi törekvésekkel összhangban, egységes elveket tartalmaz e munkában résztvevő valamennyi szervezet és tenyésztő számára.

Limousin tenyésztők Egyesülete
Charolais Egyesület
http://www.charolais.hu/

A Charolais fajta Franciaországból származik. A világon mintegy ötmillió anyatehén él. Igen jó az alkalmazkodóképessége. Kiváló húsmarha. Nagy testű állatok. Némelyik bika súlya mintegy 1800 kg. A tehenek nem annyira súlyosak.

Charolais Egyesület
Magyartarka Tenyésztők honlapja
http://www.magyartarka.hu/portal/

A Magyartarka Tenyésztők Szövetsége a fajta tenyésztésszervezését és egyéb tenyésztéshez kapcsolódó feladatokat lát el. A fajta tenyésztőinek száma évről évre egyre nő.

Magyartarka Tenyésztők honlapja
Magyar Szarvasmarha Tenyésztők Szövetsége
http://www.allattenyesztok.hu/tagok/magyar-szarvasmarha-tenyesztok-szovetseg ...

A Magyar Állattenyésztők Szövetsége tagszervezetein keresztül magába foglalja a sertés, szarvasmarha, kecske baromfi ágazatok és egyéb állatok tartóit, tenyésztőit is. A szervezet mintegy 15 évvel ezelőtt újjáalakult.

Magyar Szarvasmarha Tenyésztők Szövetsége
Romániai Magyar Szürkemarha szövetség
http://szurkemarhaerdely.com/hu

Erdélyben egyre többen próbálkoznak meg a szürkemarhák tenyésztésével.A Romániai Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete 2009-ben alakult hogy segítse a tenyésztők munkáját.

Romániai Magyar Szürkemarha szövetség
Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete
http://www.szurkemarha.hu/

Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesületének hivatalos honlapja. Eredetvédelem, földrajzi árujelzők.

Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete
Hirdetések
Oldal leírása
szarvasmarha.wyw.hu: Szarvasmarha katalógus. Szarvasmarha fajtákkal, tenyésztéssel, tartással foglalkozó tematikus gyűjtemény. Haszonállataink tartásának jelentos hányadát a szarvasmarha tenyésztés adja. Oldalunkon összegyűjtöttük a hasznos tudnivalókat, szarvasmarha fajtákat, tenyésztőket, korszerű tartástechnológiákat valamint érdekességeket.
Gyűjteményünkben 136 válogatott szarvasmarha témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 5167